Slik blokkerer du skjulte nummer på iPhone - Prøv dette nå!?

Slik blokkerer du skjulte nummer på iPhone - Prøv dette nå!?

Slik blokkerer du skjulte nummer på iPhone - Prøv dette nå!?

Posted by on 2023-10-10

Slik blokkerer du skjulte nummer på iPhone - Prøv dette nå!

Blokkering av skjulte nummer på iPhone kan være en ganske utfordrende oppgave. Heldigvis finnes det noen smarte tips som gjør prosessen mye enklere. Her er et steg-for-steg-guide som vil hjelpe deg med å blokkere skjulte nummer på din iPhone. For å komme i gang, bør du prøve disse trinnene nå!

Først og fremst må du åpne innstillinger-appen på telefonen din. Deretter velger du «Telefon» fra listen over alternativer, og trykk deretter «Anrop Blokkeringslisten» for å aktivere funksjonen. Nå ser du alle dine blokkerte samtaler og anrop.

Deretter trykker du “Legg til ny” for å legge til et nytt nummer som skal bli blokkert. Utenom dette kan du også velge “Blokker Skjult Nummers” alternativet for å hindre at anonyme samtalere får kontakt med deg. Til slutt trenger du bare bekrefte valget ditt for at endringene skal tre i kraft!

Det beste med denne metoden er at det gir deg full kontroll over hvilke samtaler som kan ta plass mellom deg og andre personer. Med disse trinnene har du alt du trenger for å begynne å bygge opp ditt eget system for anropsblokking!