Hvordan blokkere skjult nummer på iPhone

Hvordan blokkere skjult nummer på iPhone

Hvordan blokkere skjult nummer på iPhone

Posted by on 2023-10-10

Hvordan blokkere skjult nummer på iPhone? Dette er ofte en utfordring, men det trenger ikke å være vanskelig. Her vil jeg gi deg noen tips!
Først og fremst må du aktivere de riktige innstillingene på telefonen din. Gå til «Innstillinger» og velg «Telefon». Der finner du alternativet for å blokkere ukjente anrop. Aktiver denne funksjonen, da vil mange av anropene som kommer fra skjult nummer bli filtrert bort.
I tillegg kan du selv legge til numer som du ønsker å blokkere i listen over kontakter. Trykk på «Legg til ny kontakt» og legg inn informasjon om nummeret som skal blokkeres, inkludert navnet, slik at det er lettere å identifisere dem senere hvis du trenger det. Når de er lagret kan du trykke på knappen «Blokker denne personen» for å fjerne all kommunikasjon fra dem.

Imidlertid kan det hende at noen av disse anropene fortsetter å ringe selv etter at de har blitt filtrert bort eller lagret i listen over kontakter. I så fall må du ta en annen tilnærming – trykk på knappen “Stopp” nederst i lydenheten og velg deretter alternativet “Lagre nummeret i liste over svarte samtalere”. Da vil alle samtalene fra disse tallene automatisk bli stanset neste gang de ringer ditt telefonnummer!

Til slutt kan jeg anbefale deg å installere en app som hjelper deg med å holde oversikten over alle samtalene dine og sørger for at uønskede anrop aldri havner i innboksen din igjen. Med denne appen vil du enkelt kunne identifisere og blokkere skjulte samtale-ID'er når som helst! Husk bare at ingen app er 100% effektiv mot disse irriterende anropene, så vær obs på hvilken type app du laster ned - velg alltid den offisielle versjonen fra Apple Store!

Alt i alt er det mulig å effektivitet hindre skjult nummers fra å ringe din iPhone, men husk at prosessen tar tid og oppmerksomhet fordi man må følge flere trinn før man oppnår resultatet man er ute etter – god lykke med problemløsninga!